Tuz Lambası

Wiki Article

Nefis Delmek Tarifleri uygulamamızı indirerek tariflere çok elan hızlı şekilde ulaşabilirsiniz.

Tuz lambası, Himalaya tuzu, kayaç tuzu kadar katıksız tuz kaynaklarından elde edilen özel bir lamba çeşididir diyebiliriz kısaca. Tuz kristallerinden hazırlanan bu lamba, muhtevaine yerleştirilen ampulün sıcaklığı yardımıyla sıkıntısızçe ısınıyor ve bu sayede ortama menfi iyonlar yayılmasını esenlarken aynı zamanda platformın aydınlanmasına da yardımcı oluyor.

Artı iyonlar hun dolaşımını bitikleştirir ve oksijenin beyne yetişmesinı zorlaştırır. Geceleyin lambası olarak kullanılan tuz lambası, olumlu iyonları namevcut ederek elan rahatlık ve dinlendirici bir uykuya dayanak hazırlar.

Nefes darlığı, astım ve alerji problemlerının iyileşmesine yardımcı olmaktadır. Aynı zamanda sinüzit hastalarının da keyif nefes almasını sağlamlamaktadır.

Şunu yalnız belirtelim ki tuz lambalarından en bir küme verimliliği elde geçirmek bağırsakin devir süresince yani 24 saat çdüzenışır vaziyette olmasını salık ederiz.

İyi kalitede ki bir tuz lambaları haklı türde bir ampul ile gelecektir fakat ampul kalitesi ne olursa olsun böylece bu tarz şeylerinda bir ömrü olacağından ve belli bir müddet sonra değişçiliktirmeniz gerekeceğini unutmayın.

Kat veren tuz lambaları havayı temizleyici özellikleri sebebiyle vücudun kendini daha yararlı ve zinde hissetmesini bile esenlar.

Satın alacağınız bir sayı tuz lambası evinizin ya da odanızın havasını kelletan aşağı değmeseletirebilir. Havayı iyonize edebilme özelliği yardımıyla teneffüs yolları ile müntesip alerjileri ve astım ataklarını azaltabilir. Havada uçuşmakta olan türap ve esrar gibi partikülleri bile ayrıştırarak havada uçuşmasını engeller ve yere düşmesini katkısızlar. Bu sayede solunan âlem daha ak hale gelmiş olur. Tuz lambası fiyatları paradigma, tasarım ve büyüklüğe nazaran başkalık gösterir. İhtiyaç duyduğunuz veya koyacağınız yere yakışacağını düşündüğünüz modeli satın alarak hem tezyinî bir intihap yapabilir hem de ortamın havasını iyileştirebilirsiniz. Nemi ayarlaması cihetiyle hem gaflet standardını artıran hem de neme rabıtalı kas ağrılarını ortadan kaldıran natürel tuz lambaları uysal ve soft bir ışığı da bulunduğu ortama yayar. Tavzih ve ışıklandırma gibi amaçlardan çok tezyinî olarak yeğleme edilen bu ürünleri yakışacağını düşündüğünüz noktalara yerleştirmek derunin satın alabilirsiniz. Şömine tuz lamba evet da tatlıcaunuza giden bir öteki modeli satın alarak lüzum mecelle rafınıza ister masanıza isterseniz de yatağınızın başlangıçucuna yerleştirebilirsiniz.

Tuz lambası elde eylemek bâtınin öncelikle natürel mineral kaynağı olan kayaç tuzları pençe ile oyulur. Peşi sıra oyulan kaya tuzunun yürekine bir lamba veya mum yerleştirilir.

Ortamdaki Nem Dengesini Sağlamlar: Tuz suyu tutucu özelliğe sahiptir. Tuz lambaları da havanın bir tomar nemli olmasını engeller. Nemli ve rutubetli ortamlarda kullanılan tuz lambaları ortamdaki çokça nemi çekerler ve havanın nem tenasüpını muvazeneli bir hale getirirler.

Sorun sırf bununla da sınırlı bileğildir. Genel anlamda bulunduğumuz odalarda kucakı ısıtmak evet da soğutmak dâhilin iklimlendirme cihazları evet da ısıtıcılar kullanırız. Bu ortamdaki havanın ağırlaşmasına neden olur. Aynı zamanda ortamda bulunan televizyon alıcısı, elektronik beyin evet da telefon üzere cihazlar, ortamda bulunan artı iyon miktarını fazlalıkrır. Bu da soluduğunuz havanın kalitesinin düşmesine ve kendinizi daha yorgun ve bitkin hissetmenize sebep olur. Bu noktada havanın temizlenmesi, yumuşatılması ve olumlu iyonlarla savaşım edecek olan negatif iyonların saykaloriın pozitifrılması gerekir. Bunu sağlamlayacak olan şey ise tuz lambasıdır.

Modern hayat içerisinde belde vadi sanayileşme ve gelişen uygulayım bilimi saf bir dirim sürmemizi önleyebilmekte. Ancak buna rağmen doğallıktan vazgeçmeyenlerdenseniz tuz lambaları tam da size bakılırsa!

Ruhsal gerilim ve hab düzenine faydası olan bu ürünü çallıkışma odanızda evet da döşek odanızda kullanabilirsiniz. Etrafa yaydığı menfi iyonlar sebebiyle sandık tuz lamba ortamdaki havanın nötrleşmesini katkısızlar. Menfi iyon kaynağı olmasının cihetı esna ortamdaki aşırı nemi azaltır. Çdüzenışma odalarında kullanıldığında kişinin henüz randımanlı çkırmızıışmasını katkısızlarken; yatak odasında kullanıldığında ise gaflet kalitesini arttırır.

çağcıl hayatla birlikte yaşamımıza giren elektronik aletlerin yaydığı zararlı radyasyonların etkisinden bir nebze olsun kurtulmak hesabına da bu ürünleri tercih edebilirsiniz. Havayı zararlı iyonlardan temizleyerek cisim ve tin katkısızlığınız midein daha evetşandaçlır ve vasat sağlamlayacak olan tuz lambaları hab kalitenizi de eksiksiz yönde değkârtirecektir. Kelleucunuza ya da yattığını odanın rastgele bir köşesine yerleştirdiğiniz takdirde hem elektronik aletlerin yaydığı zararlı radyasyonlardan koruyacak hem bile gönen orantıını düzenleyecektir ve böylelikle kaliteli tuz lambası bir uyku yaşayabileceksiniz. Çeşitli modeller arasından esrar tuz lamba olanları da tercih edebilirsiniz. İster dekorasyon fakatçlı isterseniz bile gece lambası olarak kullanabileceğiniz bu ürünleri kullanarak ömür standartlarınızı iyileştirebilirsiniz. Bulunduğunuz düzlemın havasını tebdil etmek sadece afiyet açısından bileğil rantabilite açısından da dobra akıbetlar doğuracaktır. Sık sık vakit geçirdiğiniz masaya yerleştirerek çhileışma veriminizi oldukça yükseltebilirsiniz. Hatta LED ampul kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.

Report this wiki page