Tuz Lambası

Wiki Article

Geceleyin lambası olarak kullanıldığı durumlarda kucakın havasını ve nemini dengeleyerek aldırmaz soluk tuzakınmasını sağlayan tuz lambaları, havayı izole ettiğinden uykunun kalitesini arttırır.

Tuz lambası, Himalaya tuzu, kayaç tuzu kadar katıksız tuz kaynaklarından elde edilen özel bir lamba çeşididir diyebiliriz kısaca. Tuz kristallerinden hazırlanan bu lamba, karınine yerleştirilen ampulün sıcaklığı sayesinde yavaşçe ısınıyor ve bu sayede ortama olumsuz iyonlar yayılmasını sağlamlarken aynı zamanda vasatın aydınlanmasına da yardımcı oluyor.

Sinüzit olan bireyler özellikle rahatlamak için bu katkısızlıklı lambaları satın alabilmektedir.

Dem darlığı, astım ve alerji problemlerının iyileşmesine yardımcı olmaktadır. Aynı zamanda sinüzit hastalarının da aldırmaz nefes almasını esenlamaktadır.

Hem göstermelik ışıklandırma hem de tün lambası olarak kullanabileceğiniz tuz lambaları ile evinize bambaşka bir ayrıntı kazandırabilirsiniz.

Tuz lambası Himalaya tuzu ya da Çankırı tuzu kullanılarak kuruluşlmaktadır. Kullanıldığı ortamda beniâdem esenlığı üzerine tesirleri ile tercih edilmektedir. Lambanın inşaatında kaya tuzu hammadde olarak kullanılmaktadır. Bu nedenle de tuz lambası adı ile bilinmektedir.

Kendini palas ve rahat hisseden bireyler sorunlerini daha endamsız sürede ve elan bitek bir şekilde tamamlarlar. Tuz lambasının yekpare tesirleri birleştiğinde insanda odaklanma ve şiddetli performansta çallıkışma tesiri yapar.

Eğer sabah akşam olarak bilgisayar başında çhileışıyorsanız, elektronik beyinınızın cihetına koyacağınız bir tuz taşı lambası, elektronik beyinınızın yaydığı radyasyondan ve zararlı enerjiden asgari seviyede etkilenmenizi sağlamlar.

  Vesair tuz lamba türlerinde başüstüneğu üzere hiçbir şekilde patron ve pres uygulamasına tabi tutulmamıştır, baştan sona mülkiyet meselelemesiyle yapılmıştır.

Ancak tam verimliliği peylemek için bir odada kullanılan tuz lambanın yalnızca o göz sinein güçlü bulunduğunu yaşamış olduğumız evin geneli kucakin kullanmamız icap ettiğini unutmamamız gerekir.

Çankırı kaya tuzu lambasının sıhhat açısından faydalı evetğu serlıca noktaları şu şekilde listeleyebiliriz:

Astım ataklarına eksiksiz hasılat. Teneffüs yolu hastalıkları olan eşhas yürekin refahlı nefes aldırır.

Boyutları, şekilleri ve renkleri bileğçalışmaebilen tuz lambalarını piyasada kolaylıkla bulabilir ve kendinize, evinize en birebir olanı kolay seçebilirsiniz.

Modern hayatla birlikte hayatımıza giren elektronik aletlerin yaydığı zararlı radyasyonların etkisinden bir nebze olsun kopmak adına da bu ürünleri yeğleme edebilirsiniz. Havayı zararlı iyonlardan temizleyerek vücut ve derun esenlığınız kucakin daha yaşandaçlır ve âlem katkısızlayacak olan tuz lambaları hab kalitenizi de hayır yönde bileğustalıktirecektir. Kafaucunuza evet da yatmış olduğunı odanın herhangi bir köşesine yerleştirdiğiniz takdirde hem elektronik aletlerin yaydığı zararlı radyasyonlardan koruyacak hem de nem nispetını düzenleyecektir ve sonunda nitelikli bir gaflet tuz lambası evetşayabileceksiniz. Çeşitli modeller arasından metal tuz lamba olanları da tercih edebilirsiniz. İster dekorasyon lakinçlı isterseniz bile akşam lambası olarak kullanabileceğiniz bu ürünleri kullanarak dirim standartlarınızı iyileştirebilirsiniz. Bulunduğunuz dünyaın havasını tebdil etmek sadece sıhhat açısından bileğil gürlük açısından da çok akıbetlar doğuracaktır. Sık sık hengâm geçirdiğiniz masaya yerleştirerek çtuzakışma veriminizi nispeten yükseltebilirsiniz. Hassaten LED ampul kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.

Report this wiki page